Onze winkel

Terug naar hoofdpagina

In cijfers:

Spar Lichtervelde is een winkel van 830 m² groot, waar we ongeveer 12 000 producten aanbieden. Wij hebben een team van 23 medewerkers, waarvan er 11 in de vlees-, vis- en traiteurafdeling werken. Voor onze gemeente zijn wij met andere woorden een grote winkel, en we groeien nog elk jaar.

Klantvriendelijkheid, verse producten en kwaliteit

Onze winkel staat voor klantvriendelijkheid, verse producten en kwaliteit.
Wij streven ernaar onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Zij kunnen met elke vraag terecht bij onze medewerkers. Onze winkel moet een gezellige buur(t)winkel zijn waar de mensen graag vertoeven, daarom vinden wij persoonlijk contact met de klant heel belangrijk.
Wij bieden de klanten elke dag verse kwaliteitsproducten aan. Groenten, fruit en zuivelproducten worden dagelijks geleverd en komen dus kraakvers in uw boodschappentas terecht. In onze vis- en vleesafdelingen worden dagelijks verse schotels met de grootste zorg bereid.

Onze prijzen

Dagelijks worden onze prijzen aangepast zodat de klant steeds aan de scherpste prijzen zijn producten koopt. De laagste prijzen worden duidelijk aangeduid, de promoties worden mooi zichtbaar opgesteld. Dat is pas gemakkelijk winkelen!

De afdelingen

Naast de droge voeding, hebben wij een afdeling groenten en fruit waar de hele dag door verse producten worden aangevuld. In de kaas-afdeling wordt alles ter plaatste verpakt en wordt gewerkt met zelfbediening. Uiteraard kunt u met vragen of speciale wensen altijd terecht bij onze medewerkers. Hetzelfde geldt voor de beenhouwerij, waar elke dag het vlees ter plaatste wordt versneden en verpakt. Het brood wordt de ganse dag in de winkel afgebakken, zodat u altijd krokante stokbroden op tafel kunt leggen. De afdeling charcuterie werkt met een verstoog waar u persoonlijk bediend wordt. Ook onze bekende vis- en traiteurafdeling werkt met bediening en kan gezien worden als een ‘shop in de shop’. De wandkoeling ten slotte, met zuivelproducten en voorverpakte charcuterie en kazen, wordt elke dag met vers geleverde producten aangevuld.

Klant is koning

Zonder klanten, geen goed draaiende winkel. Dus wij willen onze klanten in de watten leggen en u zo goed mogelijk bedienen. Met elke vraag kunt u bij onze medewerkers terecht. Heeft u speciale wensen, dan wordt daarvoor gezorgd. Op uw vraag maken wij de mooiste fruitkorven en cadeaumandjes. Wilt u tegen volgende week verse boterkoeken of wilt u een bestelling plaatsen voor een groot feest? U vraagt, wij draaien!

Praktische info


Openingsuren:
Ma: 13.30 – 18.30
Di – vrij: 8.00 – 18.30
Za: 8.00 – 18.00
Zo: 8.00 – 12.00

E-mail:


Tel:
Spar Lichtervelde: 051 72 56 70
Vishandel Mieke: 051 72 47 00

Fax:
051 72 76 69

Nuttige links