Stickeractie bij KFC Lichtervelde

Stickeractie bij KFC Lichtervelde

Zeventig jaar geleden, in 1947, sloot voetbalclub KFC Lichtervelde zich aan de bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Deze verjaardag wordt gevierd met de uitgave van een stickerboek. Het initiatief komt er in samenwerking met Spar Lichtervelde. 

331 STICKERS

De Panini-stickerboeken met nationale en internationale sportvedetten bestaan al vele tientallen jaren en zijn wereldbekend. Maar nu is er ook een stickerboek met de Lichterveldse voetballers. Van de jongste spelertjes tot de spelers van  het eerste elftal, iedereen heeft een individuele foto in het stickerboek. Daarnaast zijn er ook stickers van de ploegen, de trainers, de begeleiders en het bestuur, zowel van de jeugd als het hoofdbestuur. In totaal gaat het om 331 stickers.

SPAR

De actie loopt in samenwerking met Spar Lichtervelde (Statiestraat 69 in Lichtervelde). Het is ook daar dat ze gedurende 6 weken te verkrijgen zijn. Per aankoopschijf van € 15 aan boodschappen ontvangt iedereen 1 zakje stickers gratis. Daarnaast zijn er wekelijks promoties waarbij bij tal van deelnemende producten een extra zakje meegegeven wordt.  De actie loopt tussen 28 oktober en 12 december.

De stickers kunnen gekleefd worden in een mooi stickerboek. Iedereen die gefotografeerd werd voor zijn eigen sportsticker krijgt een KFC Lichtervelde stickerboek gratis.  Andere geïnteresseerden kunnen het album bij Spar Lichtervelde aanschaffen aan 5 €.

UNIEK

Vanaf 28 oktober kan het verzamelen en ruilen van de stickers dus beginnen. En niet alleen door de spelers zelf. Iedereen kan meedoen. Het resultaat is een uniek boek waarin KFC Lichtervelde zich in zijn volle breedte toont aan de gemeente. Een mooie herinnering ook voor al wie er in voorkomt. Een boek om te bewaren. 

Terug naar hoofdpagina